Monday, June 20, 2011

oH my GOD ! ;D

weyh weyh ! nampak tak gambar atas tu? nampak tak? eee ! sape tak nampak dea juling -.- HAHA okay diam ;p dolly nak cite pasal gambar tu,eh ! bukan pasal gambar tu, tapi gambar tu ade kene mengene dgn cite dolly hari ni, semalam dolly saje pegi klinik, buat medical checkup, aih maklum lah takot dtg penyakit ;p then nurse tu suruh dolly timbang berat . mak aiiii 39kg ! berat dolly dah turun maa , nyrse tu tanye ni umur berape? kenape ringan sgt ? dolly pun terkejut tgk berat dolly turun kan , before ni 42kg , ni dah turun . eh apesal yea? akak punye tu rosak kot, cube timbang lagi nak? dgn poyo lah dolly kate kan ;p timbang lagi mmg betul dolly 39kg , ape lagi membebel lah nurse tu , HAHA . kecoh je , rase nak sumbat mulut nurse tu gune kain lap ketiak keling ! ish ! -.- dolly pun tak sangke berat dolly boleh turun mcm tu sekali , mybe sebab demam hari tu kott , and sakit tekak yg sampai taley makan tu . ingat tak? kankan . alaaa, mane ade ringan sgt tu , kire ok lah umur 19 berat 39kg kan? ape nak kecoh ? tau ah jeles berat kau lebih 50kg , ngeh ngeh ngeh ;p tinggi dolly pulak 154 ! ish ketot ! pendek ! -.- lantak kan lah , yang penting dolly dah puas aty berat dolly camtu . happy maa ;p HAHA baii (:





No comments:

Post a Comment